Maik Snippe (1999) is een gedreven whisky-liefhebber met een diepe passie voor de Schotse whisky traditie die voor Maik verder gaat dan alleen de Schotse Highlands. Zijn ontdekkingsreis begon in Schotland, waar hij werd betoverd door de rijke geschiedenis en tradities van de Schotse whisky’s.

Met Schotland als vertrekpunt, ook veelal in zijn proeverijen, heeft Maik ook een brede interesse in whisky’s van over de hele wereld. Van de robuuste single malts van de Schotse eilanden tot de zachte, verfijnde smaken van Ierse whiskey, Maik neemt zijn publiek mee op een wereldwijde reis door de diverse landschappen.

Met een scherp oog voor detail en uitgebreide kennis van verschillende whiskysoorten, weet Maik zijn passie voor whisky op een authentieke en boeiende manier over te brengen. Deze passie geldt ook bij een bijzonder muziek instrument: Maik speelt een machtig toontje op de doedelzak.

Of het nu gaat om een traditionele Schotse proeverij of een ontdekkingsreis naar andere  whiskyregio’s, met Maik als gids ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring vol smaak, kennisoverdracht en traditie.