over ons

De leden van ons ‘Dr(e)amteam’ brengt jullie het juiste verhaal en achtergrond bij de gekozen dram(s) of adviseren over de juiste dram ter verrijking van je kennis- en smaakpalet.

Graag completeren wij jouw Dramtable met een verrassend, soms delicaat smaakpalet die je niet zo een twee drie zou verwachten bij onze nieuwste vangst. Of neem een vertrouwde dram van de spirit die je altijd (nog) eens een keer wilde proeven zonder dat alle flessen thuis aangebroken moeten worden? Laat ons jou de gevraagde dram serveren en … meer!

onze diensten

INTRODUCTIE NIEUWE SPIRITS & TASTINGS

Dramtable levert op locatie en online zeldzame en nieuwe whiskies per dram en tegen betaalbare prijzen tijdens evenementen en informele tastings.

Verrijk bij Dramtable jouw wereld op het gebied van de diverse spirits of bevestig wat je nog steeds als het beste ziet als ervaren connaisseur.

Of laat onze uw merk introduceren bij een select of breder gezelschap.

Met onze diensten richten we ons op traditie maar dragen we innovatie ook een warm hart toe. We innoveren onze diensten bij Dramtable door onze ‘webwise’ benadering, op ons social media platform inclusief diverse applicaties.

Bezoek voor de meest actuele stand van zaken ook onze sociale media. En ook als (aanstaande) merkeigenaar, op zoek naar een persoonlijke benadering en dito campagne, nodigen wij u van harte uit contact op te nemen.

ons TEAM

KAMELEONS

Kameleonsgewijs varieert ons team in variëteit -en dichtheid- net as de inhoud van een Dramtable. Als we helpen met de introductie van nieuwe merken, richten we ons op de oorsprong, achtergrond en de wijze van destilleren. Online kan, maar we vliegen net zo graag de eigenaar en medewerkers in voor een ‘heads up’.

Ons team bestaat uit mensen die het mogelijk maken en jou voorzien van de de juiste drams, verhalen achtergrond en informatie. Kom samen met hen aan onze Dramtable.

NEWS SPECIAL INTRODUCTIE NIEUWE MERKEN

Wat zijn de nieuwe merken en wanneer komt welke release uit? Een keur aan informatie tref je hier aan.
Bezoek voor de meest actuele stand van zaken ook onze sociale media.

EXCLUSIVE CONTACT WE INTRODUCE YOUR BRAND

Enquire here for a customized Dramtable at your gathering or an introduction of your spirit by us to the audience you desire. And if you are a brand owner, planning to become one, or are in need of a personal approach on your campaign? Please contact us.

LIVE TASTINGS ONLINE

ONLINE TASTINGS

LIVE TASTINGS OP LOCATIE

DRAMTABLE CLUB

WHISKY SPECIALS

NIEUWE TASTING SETS

DRAM AFICIONADOS

MELD JE AAN VOOR NIEUWS