Drammen, dat kan ie wel, en doorvragen ook, tot de laatste druppel als het moet.
Je komt Dirk Jan regelmatig tegen, on- en offline.

Waar het eerst aan de zijlijn en in de slipstream van zijn oom begon als verzamelaar en genieter, kroop het bloed waar het kruipen moest en staat hij inmiddels aan het roer van Trade In Spirits waarvan de naam veelzeggend is en bijna alle spirits inmiddels deel uitmaken van de core range.

Als onafhankelijke importeur en incubator van vernieuwende, kleine tot middelgrote merken uit Ierland, Engeland en Schotland , verschijnen vaak verrassende bottelingen op beurzen en on- en offline tastings. Dirk Jan maakt zich ook sterk voor Continentale Whiskies waarbij het vakmanschap en de legacy verder gaat dan het distilleren van whisk(e)y alleen.

Met decennia aan ervaring met werken achter de microfoon en camera en de nodige dosis kennis van spirits, interviewt, produceert en mede presenteert Dirk Jan met diverse spirits ambassadeurs on- en offline tastings en staat hij meer en minder bekende merken bij met promotie en publiciteit.

Bezoek Dramtable.nl en laat ons een tasting zonder weerga verzorgen die elke keer, qua presentatie, verhaal en drams uniek zal zijn.