Zeg je whiskyreizen dan zeg je Teun van Wel!
Midden jaren ’90 kwam Teun voor het eerst in aanraking met whisky. Wat begon als samen ontdekken met vrienden en het bezoeken van festivals en proeverijen, leidde later tot de oprichting van de prachtige whiskyclub ’t Woest Genoegen. 

Sinds 2009 organiseert Teun samen met goede vrienden Maltstock, the relaxed whisky weekend: een uniek samenzijn van whiskyliefhebbers vanuit de hele wereld.
De spreekwoordelijke SM-kelder van Teun staat boordevol mooie whiskies welke bijna allemaal ook als sample te verkrijgen zijn bij hem. En hoewel SM natuurlijk staat voor single malt tref je er ook de nodige blends en niet malt whiskies.

Reizen is de andere passie van Teun. Hij is werkzaam als zelfstandig reisagent en hij verzorgt al 20 jaar lang met veel plezier de mooiste vakanties over de hele wereld waarvan een aardig deel hiervan whiskyreizen betreft. Zelf is Teun de tel kwijt hoe vaak hij al in Schotland is geweest (volgens ons ruim boven de 50x) en hoeveel distilleerderijen hij bezocht: nou, bijna alle distilleerderijen meermaals. Kortom: Teun is de man als je de betere whiskyreis wil meemaken met whiskyreizen.nl als visitekaartje.